Molimo Vas popunite sva obavezna polja i pokušate ponovo.
* DRUŠTVO ZA OTKUP, PRIMARNU PRERADU SEKUNDARNIH SIROVINA I TRGOVINU ALBA METALI BH D.O.O. SARAJEVO - POSLOVNA JEIDINICA LUKAVAC
Zdravlje i sigurnost gradjana, Lukavac Kreiran: 06 Apr. 2014 22:18Stanovnici lukavačke mjesne zajednice Hrvati već neko vrijeme imaju velike probleme zbog blizine stovarišta otpada željeza, koji se nalazi u neposrednoj blizini kuća i koje prema nasim saznanjima radi bez nekih dozvola za rad i okolis , bez kojih upravljanje ovom vrstom sirovina nije moguce .
zanima nas kome se mozemo obratiti i da li navedena podruznica http://bizreg.pravosudje.ba/pls/apex/f?p=187:31:4983268642296718::NO:: u Hrvatima ima uredne dozvole za rad i okolis ?
inece odlagaliste je otovoreno 50 tak metara od kuca - veceg naseljenog mjesta i preko 500 potisa za peticiju je sakupljeno ali izgleda da kod nas u drzavi ne ide sve po zakonu ?
hvala unaprijed


Issue_full_hrvati_zeljezni_otpad

* Odabrana općina trenutno nema uspostavljenu saradnju sa ULICA.BA platformom, te općinske vlasti neće biti automatski obavještene o prijavljenom problemu.
Sredi Svoj Grad tim aktivno radi na uspostavljanju saradnje sa što većim brojm općina, zahvaljujemo se na prijavi i molimo Vas za strpljene. Više informacija o općinama s kojima je uspostvaljena saradnja možete naći ovdje.

Podijeli problem
Fbshare2x Twshare2x

Komentarišite problem (1 komentar)


Morate se prijaviti da bi komentarisali problem

Logo_small_ssg-red
SSG Administrator      oko 4 godina
Poštovani, Kako se Vaš problem nalazi u općini Lukavac (a prijavljen u općini Novi Grad), SSG tim je dodao općinu Lukavac u sistem i shodno s tim ažurirali smo i lokaciju problema.
No-photo

0
2299
Pregleda
1
Komentara

Molimo da se prijavite da biste glasali

STATUS: PRIJAVLJEN