Molimo Vas popunite sva obavezna polja i pokušate ponovo.
KONSTANTNO NEPROPISNO PARKIRANJE
Saobraćaj i parking, Zenica Kreiran: 03 Jan. 2014 02:00

Na početku ulice ZAVNOBiH, blizu pravoslavne crkve, tacnije kod ćevabdžinice i mesnice Bajra, bezobrazni vozači tj. gosti navedenog ugostiteljskog objekta, redovno se nepropisno parkiraju, sa obje strane ulice...parkiraju se na trotoar, oko kontejnera, zaustavljaju i STOJE na sredini trake i ako još uzmemo u obzir pacijente dr Ascerica, cija je ordinacija malo iznad (koji takođe ostavljaju svoja auta kako im je volja!), na navedenom potezu ove ulice - prosto ne moze da se prođe normalno, bez zaustavljajna, cekanja i naravno izbjegavanja pješaka ( neki jadni nemaju kuda da prođu, a neki vrlo bezobrazni, pa idu po sred ceste-to su uglavnom oni koji izlaze iz ćevabdžinice i upućuju se prema svom vozilu...). Sliku trenutno nemam, ali već je dostavim. lpPodijeli problem
Fbshare2x Twshare2x

Komentarišite problem (0 komentar)


Morate se prijaviti da bi komentarisali problem
No-photo

0
1509
Pregleda
0
Komentara

Molimo da se prijavite da biste glasali

STATUS: U POSTUPKU RJEŠAVANJA

Odgovor Policijske uprave I


 

     Na lokalitetu ulice ZAVNOBiH-a  otvaranjem ugostiteljskog objektaBajradošlo je do povremenih otežavajućih okolnosti za odvijanje saobraćaja iz razloga veće frekvencije prema naselju Tetovo, ali završetkom sanacije navedene ulice od poteza Pravoslavne crkve prema navedenom naselju saobraćajna situacija će se znatno poboljšati, obzirom da je predviđena izgradnja trotoara za pješake.I na ovom dijelu policijski službenici svakodnevno u sklopu svojih mogućnosti poduzimaju zakonom predviđene mjere protiv učesnika u saobraćaju koji ne poštuju saobraćajne propise.

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova  Zenica

Uprava policije

Policijska stanica I

05 May. 2014 14:30

Promjena statusa problema

Za navedeni problem nadležna je Policijska uprava Zenica. Upit smo proslijedili nadležnoj PU. Nakon što dobijemo povratnu informaciju odgovorit ćemo na pritužbu.
23 Jan. 2014 12:08