Molimo Vas popunite sva obavezna polja i pokušate ponovo.
LOKVA OTPADNIH VODA NA ULAZU U ZGRADU
Lice grada, Zenica Kreiran: 09 Jul. 2014 19:04

Već nekoliko mjeseci između zgrada u ul. Saliha Cakana Mulalića 4 i 6a nalazi se lokva nastala od voda iz kanalizacije koja se ne povlaci. Pošto se radi i o fekalnim vodama širi se neprijatan miris i potencijalno je izvor zaraze, a ništa se ne čini da se problem sanira ili se oni koji bi trebali riješiti problem ograđuju tvrdeći da nisu nadležni za rješavanje istog. Situacija zahtijeva hitno djelovanje.Podijeli problem
Fbshare2x Twshare2x

Komentarišite problem (1 komentar)


Morate se prijaviti da bi komentarisali problem

No_avatar
Zehrudin Kahrić      preko 3 godina
status comment
No-photo

0
1276
Pregleda
1
Komentara

Molimo da se prijavite da biste glasali

STATUS: PRIJAVLJEN

Nastavit će se aktivnosti do konačnog rješenja

 

ODGOVOR OPĆINE

Navedeni problem je poznat Službi za inspekcijske poslove i komunalni inspektor je više puta izlazio na navedenu  lokaciju i donosio odgovarajuće akte. U cilju rješavanja  ovog  problema, na lice mjesta  su,  na inicijativu Službe,  izašli i predstavnici  JP VIK i JP za prostorno planiranje i uređenje grada  Zenica  te  dali stručno mišljenje i predložili moguće rješenje  iz svoje nadležnosti.

 Međutim, zbog narušenih međuljudskih odnosa stanara iz objekta u ulici Cakana Mulalića broj 6A i broj 4 problem još nije riješen. Služba za inspekcijske poslove će i dalje nastaviti aktivnosti do konačnog rješenja.

Služba za inspekcijske poslove

10 Jul. 2014 13:42