Molimo Vas popunite sva obavezna polja i pokušate ponovo.
UREĐENJE PROSTORA OKO PRAVOSLAVNE CRKVE
Lice grada, Bosanska Krupa Kreiran: 12 Apr. 2014 10:48

Rekonstrukcija kamene ograde oko crkve. Vođenje brige o zelenoj površini.Podijeli problem
Fbshare2x Twshare2x

Komentarišite problem (2 komentar)


Morate se prijaviti da bi komentarisali problem

No_avatar
Donnie Darko      oko 4 godina
status comment

No_avatar
Donnie Darko      oko 4 godina
Ok, vidio sam jučer da se uređuje..Ali kosi se trava i šta to predstavlja? Gotovo ništa! Izbojci lipe su ostavljeni, kroz par godina će razvalit ono malo kamene ograde što ima, a da ne pričam kako estetski ružno izgleda.. Bez obzira što nije vaša nadležnost, možete primijetiti problem i uputit onom ko je nadređen ( u ovom slučaju Pravoslavna crkva).. Trebamo stvorit sliku da vodimo brigu o svim vjerskim objektima i da nije bezveze na onako malom prostoru i Katolička i Pravoslavna crkva i džamija... Mislim da vam ne moram slikovito ilustrovat problem.Dakle, kamena ograda da se napravi pa kakva god bila, da se zna šta je vlasništvo crkve i da jednostavno bude ljepše.. Ne traži se previše u ova moja dva zahtjeva. Pozdravljam
No-photo

1
1421
Pregleda
2
Komentara

Molimo da se prijavite da biste glasali

STATUS: U POSTUPKU RJEŠAVANJA

Dopuna odgovora

Dodajmo još to da održavanje i uređenje pomenutog prostora nije u nadležnosti Općine Bosanska Krupa nego u nadležnosti pravoslavne crkve, s toga bilo bi dobro da se povodom ovog problema obratite i njima.
17 Apr. 2014 14:10

Konkretan problem?

Poštovani,
Molimo Vas da navedete konkretan problem ukoliko postoji, po mogućnosti fotografišete i upload-ujete fotografiju. Prostor oko crkve se uređuje, a kamena ograda je u dobrom stanju. Nismo baš sigurni o čemu tačno govorite.
Portal ulica.ba je zamišljen da se prijavljuju konkretni problemi uz dokumentovanje fotografijom, kako i radi većina korisnika. Cilj toga je svakako brže i efektnije reagovanje nadležnih službi.

17 Apr. 2014 09:34